2008. június 29., vasárnap

Paint.Net Grafikai szoftver

A Paint.Net egy ingyenes magas színvonalú grafikai szoftver képes a rétegek kezelésére és számos effektet tartalmaz.Nagyon jól használható szoftver.
Én is ezt használom!Nem tud annyit mint a photoshop de sokkal kisebb erőforrás igénye van és ingyenes!A kezelése egyszerű. Ajánlom mindenkinek.
Letölthető:Innen

Bemutató Videó

2008. június 23., hétfő

Joomla 1.5 telepítése.

A Joomla egy ingyenes CMS tartalom kezelő rendszer. segítségével viszolnylag egyszerűen készíthetünk php,mysql alapú oldalakat. Bár kinek lehet ilyen oldala és egy fillérbe sem kerül az alábbi 2 videó végvisz a telepítés folyamatán.sajnos angol nyelvű de ha a látottak alapján kedvet kap valaki hogy kipróbálja. látogasson el további információért a www.joomla.hu oldalra az oldalon van fórum ahol a problémák töbségére talál választ.
nézzék meg a joomla segítségével készült weboldalam:http://soskut.extra.hu

A videó1 rész.



2.rész

Hp termékbemutató Berlin

Látványos show, és a Connecting Your World rendezvény keretében mutatta be ide nyári kollekcióját a HP. Új érintőképrnyős PC, új szupervékony Woodoo, és új noteszgépek sora a kínálatban, lehet csemegézni.
forrás:Pcworld

2008. június 15., vasárnap

windows xp trükkök

Három Trükköt mutat be a videó. Minimális angoltudással érthető.

2008. június 10., kedd

Internetes vásárlás

Az internetes vásárlás fantasztikus dolog,szinte végtelen árú kítálat.Kis se kell lépni a zobából hogy megvegyük amit szeretnénk.

A vásárlásnak alapvetően két módja van:

Valamelyik E-bolt szolgáltatásainak igénybe vétele legyenszó bármi ről! használt vagy új termékről.
A másik módja az internetes bolhapiacokon való vásárlás. Magyarországon a teszvesz.hu és a vatera.hu a két legnagyobb bolha piac. De kine hallott volna az E-bay ről?!Mely a világ legnagyobb netes bolhapiaca.

Mire kell odafigyelni a netes vásárláskor?

Soha ne szolgáltassuk ki hitelkártya számunkat és kódjainkat! mert könnyen visszaélhetnek vele!
Ha van lehetőség válasszuk az átutalásos,vagy a készpénzes fizetési lehetőséget. De a legjobb ha sokat vásárolunk a netet nyitni lehet ingyen egy paypal számlát ahová pénzt felutalva ill kártyával befizetve tudunk fizetni.(A paypal garanciát ad arra hogy a kártya adataink biztonságban vannak náluk) Ami igaz is!

A netes bolha piacon legjobb a legszerencsésebb ha a személyes átvételt választjuk. Ekkor megbizonyosodhatunk az árú minőségéről és biztos átvehetjük azt!(Hallotam olyat hogy valaki megvett egy laptopot előre elutalta az árát és fújhatta a pénzt) Nem éri meg a kockázat ami az előre utalással jár!
Amúgy a netes bolhapiacokon jobbára tisztességes eladók vannak én is sokszor vásároltam rajtuk.

2008. június 8., vasárnap

Tv Névtelen 3.rész

Tv Névtelen 2 rész.

Tv Névtelen 1.rész

A tvt egy mt marci nevü tehetséges fiatal készíti.Játék bemutatók és programokat mutat be szerintem nem rosszab mint a fix-tv-s Game Over csak a srác eszközei korlátozottabbak mégis tök jó!

És ezt egy 10-14 éves srác csinálja!

Oldal címe:http://immersion3.extra.hu

Gratulálok jó munka!

Hajtogatható Mobilok a Nokiától!

Nemrég debütált a nagyközönség előtt a Nokia Research Center és a cambridge-i egyetem közös programjának az első látványos eredménye, amely a jövő hordozható eszközeinek egy lehetséges fejlődési irányát hivatott bemutatni.

A két fél még 2007 márciusában fektette le az együttműködésük alapjait, amely több, nanotechnológiával kapcsolatos kutatási programot takar. Ennek első terméke a „Morph” nevet kapta, aminek célja megismertetni a nanotechnológiában rejlő hétköznapi potenciált.

A koncepció a New York-i Modern Művészet Múzeumának „Design and Elastic Mind” című kiállításán debütált. A tervek szerint az ezen technológiával készült mobil eszközök alkatrészei alapvetően átlátszóak, szerkezetük pedig lehetővé teszi a legnagyobb szintű rugalmasságot: szabadon hajlíthatóak és nyújthatóak. Így tehát mindenki saját ízlése és szerint hordhatná: ha úgy tetszik „gyúrhat” belőle egy hagyományos alakú telefont, karperecet, vagy amire épp kedve támad. A felülete öntisztító lenne és szenzorai segítségével elemezni lehetne a környezetet is: ezt az alant megtekinthető videóban egy almás példával szemléltetik.

Forrás:Pcworld

Videó

2008. június 7., szombat

Windows Live Wirter

A windows Live Wirter iden hasznos alkalmazás azoknak akik szeretnék egyszerűen szerkeszteni és publikálni blogoldalukat igen szinvonalas program.Mindenkinek ajánlom!

2008. június 3., kedd

Töltsük fel mobilunkat napenergiával!

Új dizájn a Fujitsu Siemensnél

Új köntöst kaptak a Fujitsu Siemens laptopok!(Az asztali pc-k is de a videón a laptopoka mutatják be) Nekem nagyon tetszik az új dizájn!

2008. június 2., hétfő

Aqvarium pc

Ez igen érdekes és kiváló munka gratulálok a tervezőnek! még különlegesebb mint az étolajban fürdő gép és szerintem sokkal komplexebb munka volt ezt létrehozni!