2009. január 28., szerda

Te is fiam Brutus

A videó a Brutus nevű hackelő program működését mutatja be. ezt a programot bárki megtalálhatja egy egyszerü google kereséssel és a használata is egyszerű.
Egy ilyen programmal egy mezei felhasználó is képes e-mail fiókokat,weblapokat feltörni.


A program használata szerintem nem éppen legális(mások levélfiókjának oldalának feltörése),de mondjuk saját weblapunk biztonságának tesztelésére kiváló.

2009. január 26., hétfő

Digitális zenegép

A Propellerhead leghíresebb szoftverét még mindig csupán egyfajta "techno-puttyogtató" alkalmazásnak gondolják, pedig jóval több van ennél ebben az alkalmazásban - lássuk!

2009. január 22., csütörtök

Asus Eee Top: minden egyben!

A kicsi és könnyű Eee PC-k és a kedvező árú asztali gép, az Eee Box után új taggal bővült az Asus Eee-sorozata. Az Eee Top egy érintőképernyővel egybeépített asztali gép, okos egyedi megoldásokkal, kisebb-nagyobb hibákkal.

2009. január 11., vasárnap

Chrome egyszerűbben - gyorsbillentyűk

A Google új böngészője, a Chrome sokakat meghódított gyorsaságával és új tulajdonságaival - de még gyorsabbá és egyszerűbbé tehető billentyűparancsokkal. Íme a tippek, hogyan kezdjünk hozzá.


2009. január 5., hétfő

Ismerkedés az Adobe photoshop felületével

Több mint egy órás oktató videó!

Flash 8 tanfolyam - Video encoder

2009. január 4., vasárnap

LG óratelefon



Már nem először történik meg az az eset, hogy a filmekben látható csodakütyük később valósággá, kézzel fogható, működő eszközzé válnak. Ez történt pár filmből és főként egy sorozatból (Knight Rider) ismertté vált karóraként hordható telefonokkal is. Már több kisebb távol-keleti gyártó is előállt „mindent tudó" óratelefonokkal, de most egy nagyobb gyártó is megmutatta mit tud ezen a téren.
Az LG GD910 úgy néz ki, mint egy átlagos digitális karóra, pedig annál sokkal többet tud. A 1,43 inches érintőképernyő felett megtalálható egy beépített kamera, aminek segítségével a 3G hálózaton keresztül videótelefonálhatunk is a mobillal. Az óratelefonról egyelőre csak ennyit lehet tudni: nem ismernjük a hivatalos bemutató dátumát és árát sem. Valószínű, hogy a január 8.-án kezdődő CES kiállításon ott lesz a GD910.

Forrás:Pcworld