2009. szeptember 30., szerda

Bento 3: könnyen kezelhető adatbázis szoftver

8x8ykg.jpg

Megjelent a Bento 3, amely nem más, mint az Apple tulajdonában levő FileMaker vállalat legújabb, könnyen kezelhető, egyéni adatbázis szoftvere.

A Bento-val könnyen rendszerezhetjük a céges partnereinket, vállalatokat, egyéb ismerőseinket. Klubok és egyéb csoportok körleveleit is kezelhetjük. Figyelemmel követhetjük a projekteket, tennivalóinkat é azok határidejét. De segíthet események szervezésében is. Segíthet pl. az iskolai hallgatók nyilvántartásában, az előadások anyagának kezelésében. De létrehozhatjuk saját filmjeink vagy boraink adatbázisát is. Nyomon követhetjük a projektre szánt óráinkat, vagy segíthet az edzéstervünk kezelésében is. Az eseményekhez, személyekhez és projektekhez képeket is rendelhetünk.

A Bento 3 lehetőséget kínál az adatbázisunk hálózaton keresztüli megosztására, így akár 5 másik felhasználó is hozzáférhet az adatbázisunkhoz. Beállíthatjuk, hogy a mások által megtekintett adatok mely része legyen titkosított, így csak azt az információt fogják látni, amihez megvan a jogosultságuk.

A Bento 3 ára 49 USD (5 felhasználós családi csomag ára 99 USD):
http://www.filemaker.com/products/bento/

forrás:beszeljukmec.com

Nincsenek megjegyzések: